Aventura Parc Herastrau

Descriere
Parcul de Aventură Herăstrău este o metodă fantastică de petrecere a timpului liber în familie sau alături de toți cei dragi. Odată ajuns în acest loc înseamnă că ți-ai depășit limitele și frica de înălțime, adrenalina și dorința de aventură fiind principalul scop.

Cele 4 trasee disponibile în acest parc de aventură au o dificultate progresivă, fiind potrivite pentru adulți și copii cu vârsta mai mare de 4 ani. Toți cei dorinici de distracție veți beneficia de un echipament cu ham și 2 carabiniere, pentru siguranța voastră deplină.

Fiecare traseu este specific unui anume grad de dificultate și este simbolizat cu o culoare reprezentativă. Astfel, în funcție de vârstă, de experiență, dar și de curaj o să ai parte de cele mai tari momente.

Accesul în Parcul de Aventură Herăstrău se realizează foarte uşor pe la intrarea în Parcul Herăstrău de la Arcul de Triumf şi apoi imediat pe prima alee în dreapta.


Această platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Politica de confidentialitate.

see options