CASA DINTRE PINI

Google Twitter LinkedIn Pinterest Email Print
Descriere locatie
Unitatea noastră este poziționată la poalele unor brazi falnici care o înconjoară asemeni unui brâu protector. Peisajul se desprinde parcă, din descrierile marilor scriitori care au prezentat în operele lor unicitatea și frumusețea specifică satului românesc, arhaic în care spațiul și timpul dispar, iar cerul se unește cu pământul într-o armonie perfectă. Ulița satului în care se mai aud, încă, glasuri cristaline de copii, gospodarii ca albinuțele care trudesc asemeni bunicilor noștri la plămada câmpului, casele înnoite ce este drept, încă păstrează farmecul vremilor de mult apuse. Unitatea se distinge prin îmbinarea elementelor clasice, aduse de structura de lemn și predominanța acestuia în toată unitatea precum și de elementele moderne ce conferă comoditate și un plus de eleganță. Spațiul verde, copacii care străjuiesc de zeci de ani fac din aceasta o oază de sănătate și relaxare. Ospitalitatea și prietenia specific românească o veți regăsii cu siguranță și la noi.
Regulile locatiei
Regula la care noi tinem foarte mult este sa se pastreze curatenia si linistea pe cât posibil, adica fara sisteme pentru muzica ( boxe, microfoane, etc ).
Facilitati

Spatiu gratar Spatiu gratar

Parcare Parcare

Tv cu ecran plat Tv cu ecran plat

Balcon Balcon

Papuci de unica folosinta Papuci de unica folosinta

Drumetii Drumetii

Detalii generale
Tip locatie cazare:
pensiune
Capacitate locatie:
10
Check In:
15.00
Check Out:
12.00
Localitate:
Paltinoasa
Nu sunt camere disponibile
Localizare
Mesaje si aprecieri
Obiective si unitati de agrement


Această platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Politica de confidentialitate.

see options