OFERTE SPECIALE
Nu exista oferte disponibile in acest moment!

CASA SAOS SINAIA

Google Twitter LinkedIn Pinterest Email Print
Descriere locatie
Casa Saos Sinaia este ideală și confortabilă pentru două familii cu copii. Se închiriază numai integral nu pe camera și este compusă din 2 camere in suită fiecare suită concepută astfel: dormitor pt adulți cu baie și o scara spirală ce asigură accesul la mansardă la dormitorul pentru copii. A doua suită este dispusă în oglindă și este la fel ca prima, dormitor pt adulți cu baie și scara spirală către dormitorul pt copii. Toate cele 4 dormitoare dispun de paturi duble și tv. Livingul călduros cu bucătărie open space dotată și utilată cu tot ce este necesar, spațiu de servit masa și spațiu de relaxare cu canapea si fotolii plus un tv f mare. Pe terasa acoperita aveți la dispoziție un grătar, aragaz și încă o bucătărie de vară. De pe terasa aveți acces la locul de joacă pt copii și în curte 2 locuri de parcate. Este situată la 5 minute de centrul Sinaia, 15 minute de castelul Peles și Pelisor.
Regulile locatiei
Dupa orele 22 00 petrecerile zgomotoase sunt neagreate. Animalele de companie de asemenea din motive de igiena nu sunt acceptate in casa. Orice rezervare la Casa Saos se efectueaza cu plata unui avans si trebuie sa fie de minim 2 nopti. Atentie : incepand cu 10 Noiembrie 2018 Casa Saos primeste tichete de vacanta Sodexo
Facilitati

Parcare Parcare

Spatiu gratar Spatiu gratar

Tv cu ecran plat Tv cu ecran plat

Camere de familie Camere de familie

Camere pentru nefumatori Camere pentru nefumatori

Drumetii Drumetii

Detalii generale
Tip locatie cazare:
apartamente
Capacitate locatie:
4 adulti si 4 copii
Check In:
13 00
Check Out:
11 00
Localitate:
Sinaia
Acceptam tichete vacanta
Nu sunt camere disponibile
Localizare
Mesaje si aprecieri


Această platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Politica de confidentialitate.

see options