Castelul din Bucuresti

Descriere
Aceasta minunatie a arhitecturii moderne se afla in centrul Bucuretiului, la 300 de metri de Palatul Victoria, aproape de Strada Sevastopol.„Sunt cel care a proiectat si gandit aceasta opera de arta. Este inspirata din castelul de la Disneyland si din cateva desene animate pe care le-am avut eu la dispozitie. Patronul este arab si m-a platit in dolari. Si pe mine si pe cei de la Primarie care au dat autorizatiile.
Pe frontispiciu acestui monument urban sta scris „PRINTESELE LUI TATA”, pentru ca lucrarea a fost comandata de tata pentru fetele lui. Inscriptia se poate citi in timp ce asculti Salam sau Minune, caci au multe piesulici cu printese.
Culorile contrasteaza puternic cu blocurile si cladirile istorice din jur si sunt menite sa iti sparga ochii. Practic, oricine o priveste ramane cu un gust dulce, dat de rozul cladirii, si cu ochii mari si socati. Efectul asupra celor care vad casa/castel este impresionant. Cei mai multi cad in fata ei, se lovesc, apoi se ridica si intreaba daca au fost teleportati la Paris.
Din fericire, vad repede inscriptia cu printesele si isi revin.
Unii spun ca e un loc de joaca, altii spun ca e o casoaie. Oricum ar fi, arhitectura sa se incadreaza perfect in inima Bucurestiului!


Această platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Politica de confidentialitate.

see options