CASUTA DIN POVESTI

Google Twitter LinkedIn Pinterest Email Print
Descriere locatie
Cabana este situata in mijlocul naturii, la mica distanta de orasul Vatra Dornei. La parter are un dormitor matrimonial, living cu loc de servit masa si TV, bucatarie complet utilata-aragaz, frigider cu congelator, vesela, 1 baie completa si camera centralei . La etaj sunt 4 camere cu pat matrimonial si 2 bai complet utilate. In total se pot caza 10-12 persoane. Se ofera prosoape pentru baie si slapi pentru interior. Intre orele 23 si 08 se respecta timpul pentru odihna ,pentru a nu se deranja turistii unii pe altii. Cabana se inchiriaza integral. Dispune de parcare proprie in curte, foisor cu plita si gratar (se poate face si ceaun ). Activitati, se pot vizita manastirile din zona, in apropiere sunt partiile pentru sanie si Ski, o plimbare cu telescaunul sau sania cu zurgalai, la cerere se pot organiza si alte activitati . Va invitam la recreere, liniste si odihna intr-un cadru de poveste !
Regulile locatiei
Nu se fumeaza in cabana, nu se arunca hartia si alte resturi in toalete, gunoiul se strange in saci, nu se distrug obiecte sau lucruri si nu se pleaca cu acestea acasa. Orice distrugere are loc in timpul cazarii, se imputa. Copiii trebuie supravegheati, orice accident al acestora, nu intra in responsabilitatea noastra. Se percepe avans.
Facilitati

Gratar Gratar

Teren de joaca pentru copii Teren de joaca pentru copii

Incalzire Incalzire

Spatiu gratar Spatiu gratar

Drumetii Drumetii

Fumatul interzis in toate spatiile publice si private Fumatul interzis in toate spatiile publice si private

Detalii generale
Tip locatie cazare:
cabana
Capacitate locatie:
12 persoane
Check In:
13
Check Out:
13
Localitate:
Vatra Dornei
Nu sunt camere disponibile
Localizare
Mesaje si aprecieri
Obiective si unitati de agrement
´╗┐

Aceast─â platform─â folose╚Öte modulele cookie proprii ╚Öi ter╚Ťe pentru a v─â face folosirea mai pl─âcut─â ╚Öi pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi serviciile oferite ╚Öi pentru a analiza c─âut─ârile efectuate pe aceast─â platform─â. Dac─â continua╚Ťi s─â c─âuta╚Ťi, ar trebui s─â accepta╚Ťi utilizarea acestuia. ┬á┬á Pentru mai multe informa╚Ťii sau pentru a vedea cum se schimb─â set─ârile, consulta╚Ťi pagina noastr─â Politica de confidentialitate.

see options