OFERTE SPECIALE
Nu exista oferte disponibile in acest moment!

Centrul Muzeal Eco-Turistic Delta Dunarii

Descriere
Acvariul este dotat cu instalatii moderne si are o capacitate de stocare a apei de 150 tone. Prezinta o colectie formata din 24 specii de pesti indigeni intalniti in Delta Dunarii si Marea Neagra, 23 specii de pesti de recif, opt specii de nevertebrate marine si sase specii de corali aduse din Indonezia. Acvariile cu specii de pesti si nevertebrate intalnite in recifele de corali constituie o noutate pentru Tulcea, si chiar pentru acvariile din Romania, amenajate intr-un spatiu public. Printr-un sistem de doua acvarii cilindrice, dispuse concentric, aveti posibilitatea de a experimenta, aflandu-va pentru cateva minute in mijlocul unui recif, inconjurati de pesti si corali, cu forme si culori impresionante, ce va vor incanta privirile. Aceleasi senzatii le puteti trai si parcurgand tunelul aferent celui mai mare bazin din acvariu, insotiti de sturioni, considerati a fi printre cei mai primitivi pesti ce mai traiesc azi pe glob, si anghile, cunoscute datorita particularitatii reproducerii lor biologice.
Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii este un loc preferat de localnici si turisti pentru recreere si socializare, atat datorita activitatilor pe care le desfasoara cat si pentru facilitatile create vizitatorilor: spatiul de joaca destinat copiilor, infoteca cu computere conectate la internet si programe interactive, wireless, iar pentru persoanele cu dizabilitati locomotorii sunt special amenajate rampa de acces, liftul interior si un grup sanitar adecvat. La iesirea din Centru, vizitatorii au posibilitatea sa achizitioneze diverse suveniruri.
´╗┐

Aceast─â platform─â folose╚Öte modulele cookie proprii ╚Öi ter╚Ťe pentru a v─â face folosirea mai pl─âcut─â ╚Öi pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi serviciile oferite ╚Öi pentru a analiza c─âut─ârile efectuate pe aceast─â platform─â. Dac─â continua╚Ťi s─â c─âuta╚Ťi, ar trebui s─â accepta╚Ťi utilizarea acestuia. ┬á┬á Pentru mai multe informa╚Ťii sau pentru a vedea cum se schimb─â set─ârile, consulta╚Ťi pagina noastr─â Politica de confidentialitate.

see options