OFERTE SPECIALE
Nu exista oferte disponibile in acest moment!

Croaziere Cazanele Dunarii - Orsova

Descriere
Echipa RoDan Nautica este o echipa tanara care incearca sa aduca bucuria, satisfactia si nu in ultimul rand siguranta unei croaziere de neuitat in Cazanele Dunarii. Oamenii care beneficiaza de serviciile noastre cu siguranta se vor bucura in cele mai bune conditii de peisajele unice pe care le ofera zona Cazanele Dunarii. Pe langa serviciile de croaziera, la pontonul de plecare pot servi bauturi racoritoare si cafea, iar la restaurantul Pensiunii Damiro pot beneficia de servicii de masa si servirea unei game complete de bauturi alcoolice si nealcoolice.Pensiunea Damiro este parte integranta din activitatea noastra, facand parte din acelasi grup de firme.
Motto RoDan Nautica : ÔÇť Daca ceva din ce ti-am pus la dispozitie te-a nemultumit spune-ne noua ... si vom rezolva ! Daca te-a multumit tot ce ti-am oferim ... spune si la altii !! ÔÇť Echipa RoDan Nautica Orsova va asteapta cu drag !!
Facilitati
Societatea noastra face reduceri de pret la grupuri si la un numar mai mare de persoane ce face rezervare online.
Detalii contact
Telefon: 0736 670 931
Email: contact@croaziere-cazaneledunarii.ro
Web: www.croaziere-cazaneledunarii.ro
Localizare
´╗┐

Aceast─â platform─â folose╚Öte modulele cookie proprii ╚Öi ter╚Ťe pentru a v─â face folosirea mai pl─âcut─â ╚Öi pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi serviciile oferite ╚Öi pentru a analiza c─âut─ârile efectuate pe aceast─â platform─â. Dac─â continua╚Ťi s─â c─âuta╚Ťi, ar trebui s─â accepta╚Ťi utilizarea acestuia. ┬á┬á Pentru mai multe informa╚Ťii sau pentru a vedea cum se schimb─â set─ârile, consulta╚Ťi pagina noastr─â Politica de confidentialitate.

see options