Fantana cinetica

Descriere
Fântâna cinetică din Drobeta Turnu Severin reprezintă unul dintre cele mai însemnate obiective turistice ale localităţii. Frumuseţea ei este cu adevarat uluitoare, impresionand fiecare turist şi localnic ce poposeşte în preajma sa.
Fântâna cinetică din Drobeta Turnu Severin mai este cunoscută şi sub denumierea de „Hora de la Balacita”, fiind realizată de sculptorul Constantin Lucaci.
Fântâna cinetică încearcă să creeze o imagine de lumini şi mişcare frumos dimensionate.
Fântâna a fost reabilitată în urmă cu câţiva ani, devenind unul dintre cele mai frumoase locuri de pelerinaj şi recreere ale severinenilor. În apropierea sa, se află aşezat un parc bine structurat, o oază de linişte şi de verdeaţă, mai sus puţin de portul de pe Dunăre.


Această platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Politica de confidentialitate.

see options