Galeria de Arta Dorobanti

Descriere
Galeria de Artă Dorobanţi este denumirea comercială sub care funcţionează firma CONDOR AP CONTRACT SRL Bucureşti. Galeria comercializează obiecte de artă (tablouri, statui, covoare, mobilier, obiecte decorative, bijuterii) în regim de consignaţie.

Constituită în decembrie 1990, Galeria de Artă Dorobanţi, prin personalul acesteia, şi-a propus realizarea unui comerţ civilizat cu obiectele de artă.

Conducerea Galeriei este asigurată de către Maria Dumitrescu, filolog şi Eugenia Petreanu, economistă, ajutate de Maria Matache, expert autorizat de către Ministerul Culturii.
Printre clienţii Galeriei se numară personalităţi ale vieţii culturale, ale politicii, oameni de afaceri sau simplii iubitori de frumos. Galeria a reuşit să sprijinie prin oferte avantajoase unele muzee pentru a achiziţiona piese valoroase care să le complecteze patrimoniul.

Unii dintre cei care au trecut pragul Galeriei au devenit în timp colecţionari, deţinători astăzi a unor prestigioase colecţii de tablouri sau a unor minunate locuinţe decorate în stil classic. Meritul le aparţine în primul rând acestor persoane care au ştiut să îmbine utilul (investiţia) cu plăcerea (frumosul din artă).

O parte din cumparatorii sau deponenţii au devenit în timp clientelă fidelă, încă din anii de început, când Galeria a funcţionat în Calea Dorobantilor nr. 174 (astazi Mario Platza).

“Dupa mulţi ani petrecuţi în cadrul Galeriei putem spune că această activitate ne-a oferit dealungul timpului mari satisfacţii. Ne-am complectat cunoştintele, am învăţat lucruri noi, ne-am făcut mulţi prieteni. Pentru rezultatele economico financiare obţinute, Galeria de Artă Dorobanţi este distinsă de către Camera de Comerţ şi Industrie a României de multe ori cu locul I (sau II ) în cadrul clasificărilor anuale pentru stabilirea clasamentului TOP ACTIVITATE.”


Această platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Politica de confidentialitate.

see options