Unitati de cazare

Locatii recomnadate

CASA POJORATA - Campulung Moldovenesc
CASA POJORATA - Campulung Moldovenesc
PENSIUNEA CUIB - Cisnadioara
PENSIUNEA CUIB - Cisnadioara
HANUL TEILOR PENSIUNE - Desesti
HANUL TEILOR PENSIUNE - Desesti
GUESTHOUSE TRANSYLVANIA - Porumbacu de Sus
GUESTHOUSE TRANSYLVANIA - Porumbacu de Sus

Ultimele inscrise

GrRAY APARTAMENT - Oradea
GrRAY APARTAMENT - Oradea
HOTEL DAVOS - Deva
HOTEL DAVOS - Deva
SUMMER REST - Mamaia
SUMMER REST - Mamaia

Ce este nou in turism?

[ CONSTANTA ] Constanteni venim

[ CONSTANTA ] Constanteni venim

  • TRIP TOP
  • 2019-07-18


Vă plac deliciile bucătăriei turcești? Festivalul Turcesc vi le aduce la Constanța tocmai din inima Turciei! Noi ne ocupăm de tot, dumneavostră doar veniți la Pavilionul Expozițional din Constanța, în perioada 19-21 iulie, de la ora 11:00!

Vă promitem o experință unică, plină de magia tradiției turcești!

[ DAMBOVITA ] „Padina Folk”

[ DAMBOVITA ] „Padina Folk”

  • TRIP TOP
  • 2019-07-15

Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, va organiza, în zilele de 15 şi 16 august 2019, un eveniment la înălţime: Festivalul „Padina Folk”. Iubitorii muntelui şi ai muzicii de calitate se vor bucura de întâlnirea cu artişti îndrăgiţi, într-un cadru natural deosebit, în zona Telecabina Peştera din Munţii Bucegi, comuna Moroieni. Obiectivele principale ale evenimentului sunt: promovarea turistică a zonei şi promovarea muzicii folk.
În cadrul festivalului vor avea loc spectacole de muzică folk în care vor evolua nume consacrate ale genului. Capul de afiş va fi ţinut de Mircea Baniciu şi Vasile Şeicaru, care propun o experienţă deosebită, plină de emoţie, într-o atmosferă de poveste.
În data de 15 august 2019 vor fi prezenţi pe scena Festivalului „Padina Folk”: Mircea Baniciu, Vasile Şeicaru, Maria Gheorghiu, Cătălin Stepa şi Adrian Bezna.
În cea de-a doua zi a festivalului, 16 august 2019, ne vor încânta cu muzică bună: Andrei Păunescu, Trupa Calendar, Magda Puşkaş, Nicu Zotta şi Cristi Corcioveanu.
Spectacolele vor avea loc începând cu ora 18.30.
Accesul este liber.
Vă aşteptăm, aşadar, să ne bucurăm împreună de “Padina Folk”, un festival plin de emoţie, dedicat celor care vor să trăiască o experienţă unică într-un peisaj superb din Munţii Bucegi, uniţi de pasiunea pentru muzica folk.

[ MAMAIA ] SEARA DOBROGEANA

[ MAMAIA ] SEARA DOBROGEANA

  • TRIP TOP
  • 2019-07-15

Seara Dobrogeana extraordinara, azi, 15 iulie! Participare fantastica a celor mai iubiti interpreti dobrogeni, Ionut Galani, Mircea Cazan si Marian Cozma! Peste 40 de turisti estoni, dar si turisti germani, spanioli si din Belarus, turisti romani si participanti constanteni si dobrogeni inscrisi la o #SearaDobrogeana speciala! Evolueaza, din nou, peste 100 de dansatori din ansamblurile de dansuri HORA ROMANEASCA (dansuri dobrogene), ASTRAS ( dansuri grecesti ), FIDANLAR ( Uniunea Democrata Turca ), CAN RENKLER ( Uniunea Democrata a Tatarilor turco-musulmani ), VANGHILIZMO ( dansuri aromane ), GALUBOE MORE ( Comunitatea rusilor lipoveni Constanta ) si un dansator de zeibekiko special ... Ne va incanta din nou, cu cantece vechi rusesti, ansamblul "Nuferii albi" din Jurilovca!

Cina cu meniu multietnic si fotografia suvenir sunt incluse in programul incendiar al serii!

Rezervarile continua si azi, la tel 0728 281679, si la sediul Mistral Tours - Telegondola Mamaia!

Luati-va pantofi de dans, cu noi nimeni nu sta jos!

DESPRE NOI
TRIPTOP.ro este o platforma de cazare direct de la propietari. TRIPTOP.ro faciliteaza relatia dintre propietarii de unitati de cazare si calatorii care cauta cazare in regim hotelier in diverse colturi ale tarii. UNITATEA ( turistica ) se va inscrie gratuit in platforma noastra pentru a putea sa-si afiseze serviciile si va beneficia de campanii de marketing profesioniste pentru ocuparea permanenta a locurilor de cazare disponibile afisate pe site. La inceputul lunii urmatoare va achita pe baza unui contract cu factura, un comision pentru gradul de ocupare atins de noi. TURISTul se va inscrie gratuit in platforma noastra ( pentru a beneficia de oferte, concursuri, informari si dreptul unei recenzii la sfarsitul vacantei, care va motiva UNITATEA sa-i ofere o vacanta cat mai placuta ) si nu va achita nimic platformei, doar va negocia un avans cu UNITATEA pe care doreste sa o rezerve, apoi va achita diferenta de pret direct la propietarul unitatii.
Nume:
Prenume:
Email:

Fii primul informat, clipa de clipa, daca vrei oferte de calatorie si aventuri in ROMANIA. Aboneaza-te acum!Această platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Politica de confidentialitate.

see options