Google Twitter LinkedIn Pinterest Email Print

Bunătăți de la producători locali și hore, de Răvășitul oilor. Slanic Moldova

Bunătăți de la producători locali și hore, de Răvășitul oilor. Slanic Moldova

   Agitație mare în acest weekend pe Valea Slănicului. Timp de trei zile, Răvășitul oilor este motiv de sărbătoare pe vârful Bolovanul.
   Toți turiștii veniți să viziteze stațiunea Slănic Moldova, dar și localnicii, au avut ocazia să încerce zeci de bunătăți oferite de producătorii locali.
   Un festival care tinde să devină o tradiţie a adunat în acest sfârşit de săptămâna sute de turişti într-o poiană de pe vârful Bolovanul.
   Cu mic cu mare, turişti sau oameni de-ai locului au luat cu asalt poiana în căutarea produselor oferite de ciobanii locului.
   Cei mici au avut parte de o surpriză. Organizatorii au pregătit pentru ei cai şi ponei. Iar părinţii au vizitat standul dacilor.
   Voia bună i-a făcut pe oameni, deşi erau cu burţile pline, să încingă o horă.
   Gheorghe Baciu, Primar Slanic Moldova: “Suntem foarte bucuroşi, suntem la a treia ediţie a acestui eveniment - răvăşitul oilor de la Slănic Moldova, eveniment dedicat producătorilor noştri locali.”
   Toţi cei care au urcat pe muntele Bolovanul au avut parte de vremea frumoasă.

  • 2018-10-16
  • Chily Willy

Alte stiri si noutati ce te-ar putea interesaAceastă platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Politica de confidentialitate.

see options