OFERTE SPECIALE
Nu exista oferte disponibile in acest moment!
Google Twitter LinkedIn Pinterest Email Print

De 10 ori mai scumpe decât în Turcia, oferte de Revelion în România

De 10 ori mai scumpe decât în Turcia, oferte de Revelion în România

   Avem oferte de Revelion mai scumpe de 10 ori decât turcii. Dacă la noi un pachet depășește și 2000 de euro, cei care aleg să petreacă Anul Nou în Istanbul plătesc doar 200 de euro. Așa se face că, în această perioadă, agențiile de turism sunt aglomerate, iar românii caută de zor oferte în străinătate.

   Câteva zile cu soare, la plajă. Așa arată planurile pentru minivacanța de Revelion a multor români. Sunt dispuși să achite pentru răsfăț chiar și câteva mii de euro.

   Thailanda, Mexic și, mai nou, Cuba, sunt câteva dintre destinațiile exotice alese de români pentru Revelion 2019. Ceva mai aproape de casă, pe lista preferințelor este și Antalya.

   Solicitări multe sunt și pentru Istanbul, unde un sejur de 4 nopți de Revelion costă 200 de euro de persoană. Mult mai ieftin decât în România, unde un cuplu plătește chiar și 2000 de euro pentru un sejur de lux.

   Românii au făcut rezervări încă din primăvară în pensiunile din Maramureș și Bucovina. În hotelurile din Păltiniș, Băile Felix ori Poiana Brașov, aproape că nu mai este loc.

   Și la malul Mării Negre, hotelierii au pregătit oferte speciale pentru Revelion.

   Căutate sunt și hotelurile cu servicii spa, unde prețul unui sejur de 4 nopți poate să depășească și 2600 de lei.

   Ultima ocazie să alegeți o vacanță pentru Revelion, la un preț avantajos, este la târgul de turism din luna noiembrie.

  • 2018-11-09
  • Chily Willy

Alte stiri si noutati ce te-ar putea interesaAceastă platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Politica de confidentialitate.

see options