Google Twitter LinkedIn Pinterest Email Print

[ SIBIU ] Vezi ce anume decizie sa luat in premiera la Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac ...

[ SIBIU ] Vezi ce anume decizie sa luat in premiera la Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac ...

   „Frozen Love” va fi ideea în jurul căreia vor fi alese obiectele de design ale Hotelului de Gheaţă de la Bâlea Lac. Tema a fost anunţată cu câteva săptămâni înainte de începerea lucrărilor la hotel.

   
Atunci când condițiile meteo o vor permite, la Bâlea Lac vor începe lucrările de ridicare a celui de-al paisprezecelea Hotel de Gheaţă şi a celorlalte construcţii (Biserica de Gheaţă, “satelitul” din cele trei igluuri, pârtiile şi zonele de distracţie pe zăpadă etc).

   Camerele principale ale obiectivului vor purta numele unor locuri şi obiective din zona Masivului Făgăraş.

   Organizatorii proiectului Hotelului de Gheaţă de la Bâlea Lac au luat o decizie în premieră, în contextul Centenarului. Ca urmare, s-a luat decizia ca, în premieră pentru acest obiectiv, restaurantul ce va fi amenajat în holul principal al obiectivului să poarte un nume, în acest
sezon acesta fiind denumit “Regele Ferdinand I al României – Întregitorul”, Regele României care a pecetluit Marea Unire de la Alba Iulia.

   Odată cu lansarea ediției din acest an a Hotelului de Gheaţă, va fi lansat pe piaţă și un parfum care poartă numele temei proiectului.

   

  • 2018-12-03
  • Chily Willy

Alte stiri si noutati ce te-ar putea interesaAceastă platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Politica de confidentialitate.

see options