Google Twitter LinkedIn Pinterest Email Print

[ BRASOV ] Câți bani cheltuie un pasionat de sporturi pe zăpadă ?

[ BRASOV ] Câți bani cheltuie un pasionat de sporturi pe zăpadă ?

   Mii de români au ales să petreacă zilele libere de sărbătorile de iarnă pe pârtie. Sezonul nu s-a deschis oficial peste tot, dar zăpada artificială este foarte bună pentru schi, spun românii pasionați de sporturi pe zăpadă.

   
Atmosferă de sărbătoare la Predeal, acolo unde 4 dintre cele 5 pârtii au fost deschise pentru primul val mare de turiști din acest sezon.

   Sunt începător dar pârtia e excelentă. Plec după Crăciun și revin pentru revelion. Sunt din Brăila.

   Echipamentele se închiriază cu prețuri asemănătoare celor de anul trecut. 25 de lei pe zi pentru pereche de schiuri, iar kitul complet pentru snowboard e 40 de lei. Zăpada e artificială în proporție de 90%, însă fanii sporturilor de iarnă sunt fericiţi.

   Patricia Crăciun, monitor de schi: „Se schiază foarte bine, este deschisă pârtia de la Clăbucet. Zăpada e bună.”

   Instalațiile de telescaun și teleschi funcționează la capacitate maximă, iar ultimele urcări se fac până aproape de ora 21:00.

   Distracţia e la cote maxime şi pe pârtiile din Poiana Braşov. Stratul de zăpadă în masivul Postăvarul măsoară 70-80 cm.

   Foarte, foarte bună, eu cred că este cel mai bun an ca să te dai pe schi.

   Tarifele pentru transportul pe cablu sunt ceva mai mari. 25 de lei în loc de 20, pentru o urcare sau o coborâre simplă, în timp ce pentru copii s-a scumpit cu 2 lei, de la 10, la 12.

   Patinoarul din Poiana Braşov e altă destinaţie de distracţie.

   Mă distrez foarte mult. Da, am mai fost când eram mai mică, dar nu sunt cea mai bună.

   În Poiana Braşov, sezonul de schi se va deschide oficial duminică. Iar în acest an, organizatorii au pregătit o surpriză turiştilor - lecţii gratuite de schi.

  • 2018-12-27
  • Chily Willy

Alte stiri si noutati ce te-ar putea interesaAceastă platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Politica de confidentialitate.

see options