Google Twitter LinkedIn Pinterest Email Print

[ BIHOR, ARAD, CLUJ ... ] Munții Apuseni în top 17 cele mai frumoase destinații turistice din Europa ( CNN )

[ BIHOR, ARAD, CLUJ ... ]  Munții Apuseni în top 17 cele mai frumoase destinații turistice din Europa ( CNN )

   Reclamă pentru Munții Apuseni, făcută de CNN. Postul de televiziune a inclus lanțul muntos pe lista celor mai frumoase 17 destinații turistice din Europa care trebuie vizitate cât de repede posibil.

   
Munții Apuseni sunt destinația ideală pentru vacanțe de vară. "Zona oferă temperaturi răcoroase şi poteci neaglomerate prin pajişti antice şi piscuri calcaroase", scrie CNN.

   Sunt menționați și lupii și urșii bruni care umblă după pradă printre dealuri, dar se face referire și la comuna bihoreană Vadu Crișului.

   „Căţărătorii pot testa mai multe trasee via ferrata, care se înalţă pe malul râului, în satul Vadu Crişului", se arată în materialul de pe pagina CNN.

   Apusenii fac parte dintr-o companie selectă de zone pe care un turist le poate parcurge în cadrul unui așa numit Grand Tur. Printre acestea se numără orașele Lisabona, Atena, Salzburg dar și locuri cu peisaje aparte din Norvegia, Danemarca și Belgia.

  • 2018-12-30
  • Chily Willy

Alte stiri si noutati ce te-ar putea interesaAceastă platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Politica de confidentialitate.

see options