Google Twitter LinkedIn Pinterest Email Print

[ TIMISOARA ] Revelion pe stil vechi. De ce sparg sârbii paharele

[ TIMISOARA  ] Revelion pe stil vechi. De ce sparg sârbii paharele

   Creştinii pe stil vechi au sărbătorit intrarea în 2019! Sârbii din Banat au spart ghinionul şi au păşit cu dreptul în noul an, iar dânsul şi voia bună au fost prezente până în zori. De la petrecere nu au lipsit nici românii, care s-au distrat cot la cot.

   La miezul nopţii, sârbii din Timişoara - care au sărbătorit trecerea în noul an - au spart paharele şi aşa ghinionul a fost alungat.

   Apoi au ieşit pe ring şi nu s-au dat în lături de la niciun dans. Nu numai sârbii au sărbătorit trecerea în anul 2019, ci şi prietenii lor români.

   Ivaor Radovancovici, patron restaurant: “13 spre 14 e mai frumos. E voie bună mai mare, lumea-i mai activă, se simte într-adevăr că petrecem. În România sunt în jur de 18 mii de sârbi, din care 4 mii în Timişoara”

   Petrecea a continuat până spre dimineaţă.

  • 2019-01-15
  • Chily Willy

Alte stiri si noutati ce te-ar putea interesaAceastă platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Politica de confidentialitate.

see options