Google Twitter LinkedIn Pinterest Email Print

Biletele de avion rezervate în ianuarie, mai ieftine cu până la 60 la sută ...

Biletele de avion rezervate în ianuarie, mai ieftine cu până la 60 la sută ...
   Ianuarie, una dintre cele mai slabe luni la vânzari, vine cu reduceri de până la 60% la biletele de avion și la camerele de hotel. De exemplu, un zbor dus-întors până la Milano rezervat acum pentru la primăvară, poate să coste cât o singură călătorie cu trenul pe o rută internă de la București la Craiova. Agențiile turistice au pregătit deja oferte avantajoase pentru toate evenimentele importante din 2019.
  Telefoanele consultanților în turism sună continuu. Sunt reduceri record la biletele de avion până la sfârșitul lunii.
   Companiile aviatice și hotelierii coboară prețurile pentru a face rost de clienți pentru tot restul anului. Așa se face că un zbor dus-întors rezervat în ianuarie, pentru martie, poate fi mai ieftin decât o călătorie cu trenul pe ruta București-Craiova, de exemplu.
   Sunt reduceri mari și la camerele de hotel rezervate pentru sezonul estival.
   Hotelierii au pregătit oferte avantajoase și pentru cei care vor sărbători Paștele într-o altă țară ortodoxă. Sau pentru cine vrea să ia lumina Învierii de la Ierusalim. Un sejur de șapte nopți în Țara Sfântă, la un hotel de patru stele, poate să coste chiar și 750 de euro, cu transportul inclus.
  • 2019-01-31
  • Turism Romania

Alte stiri si noutati ce te-ar putea interesaAceastă platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Politica de confidentialitate.

see options