Google Twitter LinkedIn Pinterest Email Print

[ CONSTANTA ] Targ de diplome si joburi

[ CONSTANTA ] Targ de diplome si joburi

   Tinerii care vor să-şi dezvolte o carieră în turism şi sunt în căutarea unui loc de muncă sunt aşteptaţi la târgul de locuri de muncă în turism. Evenimentul se va desfăşura în două ediţii, miercuri, 27 februarie 2019, şi miercuri, 6 martie 2019, şi va fi găzduit de Hotel Ibis Constanţasala Prestige.
   Dacă aveţi mai puţin de 29 de ani, nu aveţi un loc de muncă, dar vreţi să faceţi o carieră în turism, aveţi şansa de a participa la târg şi de vă găsi jobul visat. Vor fi prezenţi numeroşi angajatori din domeniul turismului de pe litoral, din hoteluri, restaurante, agenţii de turism, etc.
   Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate. Pentru a vă înscrie la eveniment, trimiteţi e-mail la adresa office@dolphin-travel.com, termenul limită fiind 22 februarie 2019. Nu uitaţi să treceţi numele complet, numărul de telefon, data naşterii, studiile, precum şi ediţia pentru care vă înscrieţi. Participanţii la târg sunt aşteptaţi începând cu ora 10.30.

  • 2019-02-05
  • Turism Romania

Alte stiri si noutati ce te-ar putea interesaAceastă platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Politica de confidentialitate.

see options