Google Twitter LinkedIn Pinterest Email Print

[ ROMANIA ] LA MULTI ANI Florilor :)

[ ROMANIA ] LA MULTI ANI Florilor :)

LA MULȚI ANI tuturor celor care poartă NUME de FLORI!

Duminica Floriilor, semnificație creștină și tradiții.

Totodată Floriile deschid săptamâna cea mai importantă pentru pregătirile de Paşte, cunoscută sub numele de “Săptămâna Mare”, după cele 40 de zile de post.

Înainte de a intra în Ierusalim, Hristos l-a înviat pe Lazăr. Această înviere simbolizează învierea întregului neam omenesc.

Se spune că Lazăr era un fecior tânăr, fratele fetei care s-a căsătorit cu Dragobete. Tradiția spune că, într-o sâmbătă, Lazăr a plecat cu oile la păscut, lăsând-o pe mama sa să facă plăcinte. Vrând să urce într-un copac, pentru a lua hrană pentru animale, își aduce aminte de plăcinte. Se grăbește să coboare, cade și moare ...

Potrivit legendei, Lazăr ar fi murit de dorul plăcintelor.

  • 2019-04-21
  • Turism Romania

Alte stiri si noutati ce te-ar putea interesaAceastă platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Politica de confidentialitate.

see options