Google Twitter LinkedIn Pinterest Email Print

Inscriere Gratuita: Ultimul CURS GRATUIT pentru Managementul Resurselor Umane, 7 zile la Poiana Brasov, 19 - 26 mai 2019

Inscriere Gratuita: Ultimul CURS GRATUIT pentru Managementul Resurselor Umane, 7 zile la Poiana Brasov, 19 - 26 mai 2019

Inscriere Gratuita: Ultimul CURS GRATUIT pentru Managementul Resurselor Umane, 7 zile la Poiana Brasov, 19 - 26 mai 2019

Ce zici de o s─âpt─âmân─â minunat─â la munte în care s─â îmbini perfect înv─â╚Ťarea de no╚Ťiuni noi ╚Öi utile despre managementul resurselor umane, relaxarea ╚Öi socializarea al─âturi de al╚Ťi speciali╚Öti HR?

Rezerv─â-╚Ťi un loc completând formularul de mai jos. Locurile sunt limitate.

Cursurile vor avea loc în sta╚Ťiunea turistic─â Predeal, la Hotel Rozmarin. Cursurile vor fi sus╚Ťinute de traineri cu experien╚Ť─â mare în domeniu.

--------------------------------

Cine poate participa la aceste cursuri gratuite de 7 zile in Predeal?

Angajatii cu atribu╚Ťii în departamentul de resurse umane al IMM-urilor inovative din Regiunea Centru ( Bra╚Öov, Sibiu, Alba, Covasna, Harghita, Mure╚Ö).

Ôľ¬´ŞĆ Vezi lista codurilor CAEN eligibile  https://bit.ly/2Be2Gmk
Ôľ¬´ŞĆ Conditiile de eligibilitate ╚Öi documentele necesare pentru înscrierea gratuit─â
 https://bit.ly/2MmkdkM

---------------------------------

Bine de știut!

Cursurile sunt gratuite.
Masa, cazarea și transportul sunt de asemenea gratuite.
Po╚Ťi s─â alegi s─â vii cu ma╚Öina personal─â ╚Öi î╚Ťi vom deconta combustibilul în func╚Ťie de distan╚Ťa parcurs─â pân─â la Predeal.
Tot ceea ce trebuie s─â faci este s─â te bucuri de no╚Ťiunile pe care le vei înv─â╚Ťa;

Pre╚Ťul unui astfel de curs este de aproximativ 4.500 RON. Acum ai ocazia s─â te bucuri de acesta în mod gratuit. Rezerv─â-╚Ťi un loc gratuit acum completand formularul de mai jos!

------------------------------

Cu o tradi╚Ťie de peste 10 ani în servicii de training, formare ╚Öi consultan╚Ť─â pentru companii, Aleron Training Center v─â invit─â s─â participa╚Ťi la sesiunile în cadrul proiectului „HR Center Suport – Regiunea Suport”, cofinan╚Ťat din Fondul Social European din Programul Opera╚Ťional Capital Uman 2014 – 2020.

 

  • 2019-05-08
  • Turism Romania

Alte stiri si noutati ce te-ar putea interesa

´╗┐

Aceast─â platform─â folose╚Öte modulele cookie proprii ╚Öi ter╚Ťe pentru a v─â face folosirea mai pl─âcut─â ╚Öi pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi serviciile oferite ╚Öi pentru a analiza c─âut─ârile efectuate pe aceast─â platform─â. Dac─â continua╚Ťi s─â c─âuta╚Ťi, ar trebui s─â accepta╚Ťi utilizarea acestuia. ┬á┬á Pentru mai multe informa╚Ťii sau pentru a vedea cum se schimb─â set─ârile, consulta╚Ťi pagina noastr─â Politica de confidentialitate.

see options