Google Twitter LinkedIn Pinterest Email Print

Inscriere Gratuita: Ultimul CURS GRATUIT pentru Managementul Resurselor Umane, 7 zile la Poiana Brasov, 19 - 26 mai 2019

Inscriere Gratuita: Ultimul CURS GRATUIT pentru Managementul Resurselor Umane, 7 zile la Poiana Brasov, 19 - 26 mai 2019

Inscriere Gratuita: Ultimul CURS GRATUIT pentru Managementul Resurselor Umane, 7 zile la Poiana Brasov, 19 - 26 mai 2019

Ce zici de o săptămână minunată la munte în care să îmbini perfect învățarea de noțiuni noi și utile despre managementul resurselor umane, relaxarea și socializarea alături de alți specialiști HR?

Rezervă-ți un loc completând formularul de mai jos. Locurile sunt limitate.

Cursurile vor avea loc în stațiunea turistică Predeal, la Hotel Rozmarin. Cursurile vor fi susținute de traineri cu experiență mare în domeniu.

--------------------------------

Cine poate participa la aceste cursuri gratuite de 7 zile in Predeal?

Angajatii cu atribuții în departamentul de resurse umane al IMM-urilor inovative din Regiunea Centru ( Brașov, Sibiu, Alba, Covasna, Harghita, Mureș).

▪️ Vezi lista codurilor CAEN eligibile  https://bit.ly/2Be2Gmk
▪️ Conditiile de eligibilitate și documentele necesare pentru înscrierea gratuită
 https://bit.ly/2MmkdkM

---------------------------------

Bine de știut!

Cursurile sunt gratuite.
Masa, cazarea și transportul sunt de asemenea gratuite.
Poți să alegi să vii cu mașina personală și îți vom deconta combustibilul în funcție de distanța parcursă până la Predeal.
Tot ceea ce trebuie să faci este să te bucuri de noțiunile pe care le vei învăța;

Prețul unui astfel de curs este de aproximativ 4.500 RON. Acum ai ocazia să te bucuri de acesta în mod gratuit. Rezervă-ți un loc gratuit acum completand formularul de mai jos!

------------------------------

Cu o tradiție de peste 10 ani în servicii de training, formare și consultanță pentru companii, Aleron Training Center vă invită să participați la sesiunile în cadrul proiectului „HR Center Suport – Regiunea Suport”, cofinanțat din Fondul Social European din Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

 

  • 2019-05-08
  • Turism Romania

Alte stiri si noutati ce te-ar putea interesaAceastă platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Politica de confidentialitate.

see options