OFERTE SPECIALE
Nu exista oferte disponibile in acest moment!
Google Twitter LinkedIn Pinterest Email Print

[ ROMANIA ] TripTop.ro – EXPERTI IN TURISM

[ ROMANIA ] TripTop.ro – EXPERTI IN TURISM

ANTREPRENORINROMANIA.ro : https://antreprenorinromania.ro/triptop-ro-experti-in-turism/?fbclid=IwAR0DrM9PwQ8iAjQy1Ik7ko9jVv3tqwsTGJ1kZGeIil0qhojoYBhKAHGOWIk

TRIPTOP.ro este o platforma de cazare direct de la propietari. TRIPTOP.ro faciliteaza relatia dintre propietarii de unitati de cazare si calatorii care cauta cazare in regim hotelier in diverse colturi ale tarii. 

Unitatea de cazare (turistica) se poate inscrie GRATUIT in platforma noastra pentru a putea sa-si afiseze serviciile si va beneficia de un cont de administrare, campanii de marketing profesioniste pentru ocuparea permanenta a locurilor de cazare disponibile, afisate pe site.

TURISTul se poate inscrie gratuit in platforma noastra (pentru a beneficia de oferte, concursuri, informari si dreptul unei recenzii la sfarsitul vacantei, care va motiva UNITATEA sa-i ofere o vacanta cat mai placuta) si nu va achita nimic platformei, doar va negocia un avans cu UNITATEA pe care doreste sa o rezerve, apoi va achita diferenta de pret direct la propietarul unitatii.

Obiectivele (insemnand orice afacere : restaurant, bar, florarie, shop ) se vor putea inscrie in platforma noastra, vor primi un cont de administrare FREE din care pot cere activarea pachetelor standard / premium (cate 100 lei / 1 AN) si sau activarea campaniilor de Facebook, Twitter, E-mail Marketing, SMS Marketing (fiecare 100 lei / 1 AN)

Program afiliere TripTop.ro

ÎNSCRIE-TE ÎN PROGRAM

Platforma de turism. Rata de conversie ridicata. Îți putem converti traficul si creste veniturile. Cum functioneaza programul nostru de afiliere?

Înscrierea în programul nostru de afiliere este simpla:

1 Creeaza-ti contul de afiliat. Este gratis, foarte usor si rapid.

Completeaza-ti profilul de afiliat. Scrie detalii despre tine.

3 Aplica la unitatile de turism dorite. Si nu te limita doar la unitatile de turism mari. Poti gasi adevarate mine de aur ascunse in unele programe mai mici.

Îti oferim reclame pentru a promova www.triptop.ro pe siteul tau. Vizitatorii siteului tau sunt redirectionati catre www.triptop.ro printr-un link unic. Câstiga lunar ( fiecare client activ ) pentru recomandarile din siteul tau.

De ce sa devii partener www.TRIPTOP.ro ?

 • Portal de turism ( in plina expansiune )

 • Tehnologie inovatoare ( ofertele clientilor pe o platforma originala, cu executie rapida. Avem o abordare personalizata, pentru a ajuta fiecare client si tranzactioneze cu succes pe termen lung )

 • Singura comunitate veritabila de turism ( 54 de grupuri Facebook, politica noastra de transparenta creata pe principiul ”usilor deschise” si întâlnirile noastre periodice cu clientii le ofera acestora posibilitatea de a se integra într-o comunitate de turism cu preocupari comune si de a discuta strategii de calatorii, de a împartasi experiente sau strategii de evitare al riscului )

DEVINO PARTENER www.triptop.ro

Profita de potentialul platformei noastre prin programul de afiliere www.triptop.ro

Programul nostru de afiliere este conceput pentru a-si maximiza veniturile si pentru a transforma traficul siteului tau în clienti activi, contribuind la cresterea business-ului tau prin intermediul unor profitabile pachete de comisioane pentru afiliere. Înscrie-te în programul nostru si www.triptop.ro îți ofera:

 • ACCESIBILITATE. LUCREZI DUPA REGULILE TALE. Tu decizi cu ce programe sa lucrezi, in ce fel si ce fel de obiective vrei sa atingi.
 • URMARESTI CAND VREI. ESTI IN TOTALITATE STAPANUL TIMPULUI TAU.Depinde doar de tine cand si cat timp vrei sa aloci pentru afiliere.
 • ORICAND. LUCREZI DE ORIUNDETot ce ai nevoie este un laptop bun si o conexiune ca lumea la internet.
 • BANI. CASTIGI BANI IN PLUS. Poti castiga bani in plus in timpul tau liber sau poti adopta cu indrazneala afilierea full time ca stil de viata sau ca business
 • NUME MARI. LUCREZI CU UNITATI DE TURISM CUNOSCUTE. Ti-ai dorit sa lucrezi pentru unitati de turism mari ? Acum poti lucra CU ele, ca partener. Va da foarte bine la CV!
 • EXPERIMENTEAZA. POTI INVATA FOARTE MULTE. Dorinta de rezultate mai bine te va impinge sa inveti lucruri la care nici nu te-ai gandit. Si o sa iti placa la nebunie.
 • CUM SI CAT CASTIG

Comisioanele se obtin in momentul in care utilizatorii veniti de pe link-ul de afiliere realizeaza actiunea online stabilita de TRIPTOP ( vanzare camera ) In functie de validitatea acestei actiuni, comisioanele sunt fie aprobate fie respinse.

Aprobarea comisioanelor se face in functie de statusul final al comenzilor respective.

Prin marketingul afiliat sunt platite doar conversiile, mai exact comisioanele aprobate de catre noi ca fiind conversii valide. Conversiile valide sunt determinate de actiunile realizate de utilizatorii direc?ionati de catre afiliati pe paginile unitatilor de turism.

TRIPTOP sau advertiserii nu platesc afiliatii pentru numarul de click-uri, ci doar pentru actiunile online realizate de utilizatori. TRIPTOP insumeaza comisioanele totale ale fiecarui afiliat castigate de la toate unitatile de turism cu care se asociaza afiliatul in reteaua TRIPTOP si daca aceasta suma depaseste suma minima de 100 RON sau 25 EURO, realizeaza un transfer bancar in contul specificat de afiliat, in urma unei cereri de plata. Transferul emis de TRIPTOP pentru afiliat este intodeauna pentru tranzactiile lunii precedente. TRIPTOP plateste numai comisioanele aprobate si platite de catre unitatile de turism.

Sumele afisate in contul fiecarui afiliat nu contin TVA. Plata comisioanelor se face saptamanal daca in contul afiliatului exista mai mult de 500 RON ( fara TVA ) din comisioane platite de unitatile de turism. Fiecare conversie aprobata este egala cu 50 %  din valoarea comisionului perceput de TRIPTOP unitatilor de turism, care este de 7 % ( Exemplu unitatea de cazare „abc” cazeaza 4 zile x 200 lei / 1 noapte / 1 camera o familie. Ea va plati un comision de 7 % = 56 LEI . Din aceasta suma afiliatul va incasa 50 % = 28 LEI ) Si aceasta este doar o camera, dar pe site sunt mii de camere …

Gasesti în TRIPTOP.ro unele dintre cele mai recunoscute UNITATI de TURISM si Obiective pe care le poti promova.

Instrumente variate de promovare. În TRIPTOP.ro ai acces la o selectie diverse de instrumente de promovare pe care se le folosesti pentru a-ti maximiza profitul. Raportare în timp real. TRIPTOP.ro îti ofera raportare în timp real, astfel încât sa stii imediat succesul metodelor tale de promovare.

 • 2019-07-11
 • Turism Romania

Alte stiri si noutati ce te-ar putea interesaAceastă platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Politica de confidentialitate.

see options