OFERTE SPECIALE
Nu exista oferte disponibile in acest moment!

Manastirea Cobia

Descriere
Manastirea Cobia se afla in partea de sud-vest a judetului Dambovita, pe drumul judetean 702E. Aceasta manastire este unica prin decoratia sa exterioara si a fost ctitorita in anui 1572 de Badea Bolosin Stolnicul.
Manastire Cobia, lacas de rugaciune pentru calugari, a functionat pana la secularizarea averilor manastiresti, moment in care, datorita parasirii ei de catre calugarii greci, a devenit biserica de mir. Sapaturile arheologice din zona au dus la descoperirea fundatiilor vechii clopotnite si ale zidului de incinta al manastirii de la 1572. In prezent se incearca reactivarea acestei vechi manastiri.
´╗┐

Aceast─â platform─â folose╚Öte modulele cookie proprii ╚Öi ter╚Ťe pentru a v─â face folosirea mai pl─âcut─â ╚Öi pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi serviciile oferite ╚Öi pentru a analiza c─âut─ârile efectuate pe aceast─â platform─â. Dac─â continua╚Ťi s─â c─âuta╚Ťi, ar trebui s─â accepta╚Ťi utilizarea acestuia. ┬á┬á Pentru mai multe informa╚Ťii sau pentru a vedea cum se schimb─â set─ârile, consulta╚Ťi pagina noastr─â Politica de confidentialitate.

see options