Manastirea Inaltarea Domnului

Descriere
Manastirea Inaltarea Domnului, de la Cota 1000 se afla la o distanta de 10 km de Sinaia. Pe locul manastirii "Inaltarea Domnului-cota 1000", cu sase sute de ani in urma,se afla un schit ce inconjura o bisericuta din lemn care era ingrijita de cativa sihastri.
Angelei Cojocaru din Moroeni, a avut Initiativa ridicarii acestei manastiri. In anul 1994, luna iulie, a fost pusa piatra de temelie a bisericii. Primii vietuitori la Cota 1000 au fost Filip Tohaneanu si ierom. Hristofor Dumitrascu. Din anul 1996, de constructia manastirii s-a ocupat protosinghelul Melchisedec Dobre, numit staret in anul 1997.
´╗┐

Aceast─â platform─â folose╚Öte modulele cookie proprii ╚Öi ter╚Ťe pentru a v─â face folosirea mai pl─âcut─â ╚Öi pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi serviciile oferite ╚Öi pentru a analiza c─âut─ârile efectuate pe aceast─â platform─â. Dac─â continua╚Ťi s─â c─âuta╚Ťi, ar trebui s─â accepta╚Ťi utilizarea acestuia. ┬á┬á Pentru mai multe informa╚Ťii sau pentru a vedea cum se schimb─â set─ârile, consulta╚Ťi pagina noastr─â Politica de confidentialitate.

see options