OFERTE SPECIALE
Nu exista oferte disponibile in acest moment!

Muzeul de Artă Veche Apuseană „Ing. Dumitru Minovici”

Descriere
Muzeul de Artă Veche Apuseană „Ing. Dumitru Minovici” este un muzeu din subordinea Academiei Române amplasat în Casa Minovici din strada Dr. Nicolae Minovici nr 3 din București. Muzeul fost inaugurat în 1946, după ce soții Ligia și Dumitru Minovici au donat casa și colecția de artă Academiei Române. Casa Minovici a fost construită după planul întocmit de arhitectul E. Canella și de inginerul D. Minovici, între 1940-1941, în stil Tudor și este împrejmuită de un parc în stil englezesc, fiind în prezent monument istoric (cod LMI B-II-m-A-19207).

În interiorul muzeului pot fi admirate diverse obiecte de artă, cum ar fi: vitralii din secolele XVI - XVII, gravuri, picturi, cărți rare, tapiserii, covoare, mobilier.


Această platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Politica de confidentialitate.

see options