OFERTE SPECIALE
Nu exista oferte disponibile in acest moment!

Parcul Ciuperca

Descriere
Parcul din jurul lacului Ciuperca se află situat lângă Gara Tulcea, în capătul opus al falezei Dunării faţă de Hotel Delta, la o distanţă de 10 minute de mers pe jos. Parcul a fost modernizat în anul 2010 iar acum se mândreşte cu:
* o fântână arteziană unică în România, având cea mai lungă perdea şi cascadă cu cădere liberă de apă din ţară, pusă în valoare de un joc de lumini care se vede spectaculos după apusul soarelui.
* promenadă în jurul lacului, cu băncuţe şi statui
* o pistă nouă de biciclete, lungă de 2.7 km semnalizată de o mică bicicletă “vintage”
* o moară de vânt decorativă, păstrată ca simbol al faptului că Dobrogea este cunoscută drept “drumul vânturilor” (o statistică a anilor 1900 menţiona că în Dobrogea erau amplasate în jur de 600 de mori de vânt, dintre care majoritatea în partea de nord a Dobrogei, unde este situat şi oraşul Tulcea) .
* patinoar (care funcţionează doar pe perioada iernii)
* plajă


Această platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Politica de confidentialitate.

see options