PENSIUNEA RALUCA

Google Twitter LinkedIn Pinterest Email Print
Descriere locatie
Situata in imediata apropiere a drumului national Oradea – Deva, DN 76 ( E 79 ), la 8 km de localitatea Oradea, Penisiunea Raluca va ofera 12 locuri de cazare in 5 camere, structurate pe 2 nivele. Parcare proprie cu 5 locuri, supravegheata video ( facilitate gratuita ). In perioada de vara camere de inchiriat Casa Raluca va invita pe terasa partial acoperita a unitatii de cazare si camere de inchiriat din Baile Felix, care dispune de grill, balansoar si mobilier de gradina. Cazarea la camere de inchiriat Pensiunea Raluca dispune de incalzire proprie functionand si in sezonul de iarna in Baile Felix. Va asteptam cu drag la camere de inchiriat, cazare Pensiunea Raluca si in statiunea Baile Felix !
Regulile locatiei
Copiii cu varsta pana la 5 ani inclusiv beneficiaza de gratuitate, cand sunt folosite paturile existente ( nu se doreste pat suplimentar ). Pentru un pat suplimentar, conditiile sunt urmatoarele: paturi suplimentare într-o camera este 1 pat. Tarif pentru un pat suplimentar : 20 Lei / noapte de cazare / persoana. Tarifele includ taxa hoteliera, 1% din prima noapte de cazare. Animale de companie: DA , ele sunt acceptate contra cost, pretul fiind de 10 lei / noapte de cazare. Posesorii de animale de companie vor trebui sa respecte regulile nationale in vigoare pe tot teritoriul statiunii Felix, referitoare la acestea.
Facilitati

Parcare Parcare

Tv cu ecran plat Tv cu ecran plat

Camere pentru nefumatori Camere pentru nefumatori

Balcon Balcon

Camere de familie Camere de familie

Cada cu dus Cada cu dus

Detalii generale
Tip locatie cazare:
pensiune
Capacitate locatie:
12
Check In:
14:00
Check Out:
11:00
Localitate:
Baile Felix
Nu sunt camere disponibile
Localizare
Mesaje si aprecieri


Această platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Politica de confidentialitate.

see options