POIANA TAPULUI

Descriere
Stațiune balneo-climaterică în trecut, cu administrație proprie, în prezent Poiana Țapului a devenit un cartier al orașului Bușteni.
Glumeț denumită “capitala României” în vremea mandatului de președinte al lui Emil Constantinescu, Poiana Țapului are un trecut bogat, încărcat de istorie, în special în ceea ce privește anii în care România a cunoscut monarhia. În această localitate, pe șoseaua națională, se află mica reședinţă a prințului Ferdinand, din perioada ce a premers înscăunarea sa ca rege al României.

Auto: strada Nicolae Bălcescu se formează din Drumul Național 1 (DN1) în raza localității Bușteni, cartier Poiana Țapului
Tren: coborâți la halta Poiana Țapului sau în gara Bușteni
Bus: autobuze București Brașov București
Avion: de la aeroportul București Băneasa sau București Otopeni cu shuttle la Gara de Nord apoi cu trenul sau bus


Această platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Politica de confidentialitate.

see options