Promenada Mall

Descriere
Promenada Mall București este un centru comercial din România. A fost dezvoltat de fondul de investiții Raiffeisen Evolution și a fost inaugurat pe 17 octombrie 2013, după o investiție de 130 milioane de euro. Promenada este primul mall din București deschis după criza financiară din 2007-2009, construcția a început la data de ianuarie 2012 și a durat 22 de luni.

În centrul comercial sunt prezente firmele Flanco, Billa, Zara, H&M, C&A și Peek & Cloppenburg.[4]

Promenada Mall, București a câștigat premiul I la categoria „Soluții mixte” la Prima ediție a premiilor Rigips Trophy România.

În noiembrie 2013, centrul comercial a fost cumpărat de fondul de investiții NEPI.[6].Promenada Mall deține peste 1.300 de locuri de parcare, 150 de locuri pentru biciclete.[3] Centrul comercial este structurat pe șase niveluri – două etaje de parcare subterană, un prim nivel de magazine care este de asemenea poziționat la subsol, precum și alte trei etaje supraterane – ultimul fiind destinat în special zonei de restaurante și cafenele.[1] Suprafața terasei de pe acoperiș este de 7.000 mp.[4] Este situat în partea de nord a orașului, în sectorul 1, fiind numit și „mallul corporatiștilor” datorită locației între numeroase clădiri de birouri ale unor multinaționale.[3]


Această platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Politica de confidentialitate.

see options