OFERTE SPECIALE
Nu exista oferte disponibile in acest moment!
Unitati de cazare

 • Fara comentarii
  Bihor, Baile Felix
  Situata in imediata apropiere a drumului national Oradea ÔÇô Deva, DN 76 ( E 79 ), la 8 km de localitatea Oradea, Penisiunea Raluca va ofera 12 locuri de cazare in 5 camere, structurate pe 2 nivele. Parcare proprie cu 5 locuri, supravegheata video ( facilitate gratuita ). In perioada de vara camere de inchiriat Casa Raluca va invita pe terasa partial acoperita a unitatii de cazare si camere de inchiriat din Baile Felix, care dispune de grill, balansoar si mobilier de gradina. Cazarea la camere de inchiriat Pensiunea Raluca dispune de incalzire proprie functionand si in sezonul de iarna in Baile Felix. Va asteptam cu drag la camere de inchiriat, cazare Pensiunea Raluca si in statiunea Baile Felix !
  Nu exista camere disponibile
 • Fara comentarii
  Bihor, Oradea
  Va oferim spre inchiriere un apartament cu o camera modern intr-un complex de 500 de apartamente noi in Oradea la iesirea inspre Baile Felix si la 2 km de Aquapark Nimphaea, foarte accesibil dinspre centura, parcare privata supravegheata video. Apartamentul este utilat cu tot ce este nevoie pentru un sejur reusit, pat matrimonial cu saltea memory, o canapea extensibila, bucatarie cu tot ce este nevoie si aer conditionat.
  Nu exista camere disponibile
´╗┐

Aceast─â platform─â folose╚Öte modulele cookie proprii ╚Öi ter╚Ťe pentru a v─â face folosirea mai pl─âcut─â ╚Öi pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi serviciile oferite ╚Öi pentru a analiza c─âut─ârile efectuate pe aceast─â platform─â. Dac─â continua╚Ťi s─â c─âuta╚Ťi, ar trebui s─â accepta╚Ťi utilizarea acestuia. ┬á┬á Pentru mai multe informa╚Ťii sau pentru a vedea cum se schimb─â set─ârile, consulta╚Ťi pagina noastr─â Politica de confidentialitate.

see options