Unitati de cazare

 • Fara comentarii
  Cluj, Huedin
  La Poalele Vladesei, in Tara Calatei - cazare in Ardeal Vrei sa petreci un weekend relaxant la sat, sa faci un ceaun, un gr─âtar sau sa stai cu prietenii la un un pahar de vin in jurul focului? Pensiunea La Sura este aproape de tine! Locatia este amenajata in stil rustic si dispune de 11 locuri de cazare in 4 camere ( 1 camera amenajat─â cu saltele din paie de ov─âz ╚Öi p├ónz─â de c├ónep─â ) cu baie proprie, perdele din canepa, living cu 20 locuri si bucatarie. Tarifele se pot negocia in functie de perioada, durata sau grup. La cerere se pot organiza excursii de 1 zi, a. cu masina: - 1. Castelul Goga - Ciucea- Valtori Bologa - Cetatea Bologa - Arborele Sequoia Sacuieu. - 2. Sancraiu - barajul Belis-Fantanele - Cascada Valul Miresii Rachitele. b. Perpedes - drumetii: - 1. Morlaca ÔÇô castrul roman Resculum- cetatea medievala Bologa, durata: 2 h; Lungime: 8 km - 2. Drumetie de 1 zi - Arsura ( 854 m) - Dulul Morlaci - La Lacuri -Muncei, durata 4 - 5 h, lungime 9 km, traseu mediu. Pensiunea este situata in satul Morlaca,comuna Poieni, judetul Cluj, la 6 km de Huedin, 60 km de Cluj-Napoca, 70 km de Zalau si 100 km de Oradea.
  Nu exista camere disponibile
 • Fara comentarii
  Cluj, Turda
  Apartamentul ( garsoniera ) se afla situata intr-un bloc cu 8 nivele, la etaj 4, acces cu lift, incalzire centrala, termopane, tv-cablu, internet. Este pozitionat in zona ultracentrala cu magazine si farmacii la parter, banci, parcare taximetre, statie de autobus la 1minut distanta, parc de distractie ptr.copii, policlinica si cabinet medicale foarte aproape.
  Nu exista camere disponibile
´╗┐

Aceast─â platform─â folose╚Öte modulele cookie proprii ╚Öi ter╚Ťe pentru a v─â face folosirea mai pl─âcut─â ╚Öi pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi serviciile oferite ╚Öi pentru a analiza c─âut─ârile efectuate pe aceast─â platform─â. Dac─â continua╚Ťi s─â c─âuta╚Ťi, ar trebui s─â accepta╚Ťi utilizarea acestuia. ┬á┬á Pentru mai multe informa╚Ťii sau pentru a vedea cum se schimb─â set─ârile, consulta╚Ťi pagina noastr─â Politica de confidentialitate.

see options