Unitati de cazare

 • Fara comentarii
  Suceava, Paltinoasa
  Unitatea noastr─â este pozi╚Ťionat─â la poalele unor brazi falnici care o ├«nconjoar─â asemeni unui br├óu protector. Peisajul se desprinde parc─â, din descrierile marilor scriitori care au prezentat ├«n operele lor unicitatea ╚Öi frumuse╚Ťea specific─â satului rom├ónesc, arhaic ├«n care spa╚Ťiul ╚Öi timpul dispar, iar cerul se une╚Öte cu p─âm├óntul ├«ntr-o armonie perfect─â. Uli╚Ťa satului ├«n care se mai aud, ├«nc─â, glasuri cristaline de copii, gospodarii ca albinu╚Ťele care trudesc asemeni bunicilor no╚Ötri la pl─âmada c├ómpului, casele ├«nnoite ce este drept, ├«nc─â p─âstreaz─â farmecul vremilor de mult apuse. Unitatea se distinge prin ├«mbinarea elementelor clasice, aduse de structura de lemn ╚Öi predominan╚Ťa acestuia ├«n toat─â unitatea precum ╚Öi de elementele moderne ce confer─â comoditate ╚Öi un plus de elegan╚Ť─â. Spa╚Ťiul verde, copacii care str─âjuiesc de zeci de ani fac din aceasta o oaz─â de s─ân─âtate ╚Öi relaxare. Ospitalitatea ╚Öi prietenia specific rom├óneasc─â o ve╚Ťi reg─âsii cu siguran╚Ť─â ╚Öi la noi.
  Nu exista camere disponibile
 • Fara comentarii
  Suceava, Dorna Candrenilor
  Casa de vacanta
  Nu exista camere disponibile
 • Fara comentarii
  Suceava, Vatra Dornei
  PENSIUNEA DANY se afla la 500 metri de piata, autogara sau 800 metri de centrul orasului. Aceasta se afla intr-o zona linistita in apropierea raurilor Dorna si Bistrita.
  Nu exista camere disponibile
 • Fara comentarii
  Suceava, Campulung Moldovenesc
  Casa are 3 dormitoare, living, bucătărie complet utilata și 2 bai.
  Nu exista camere disponibile
 • Fara comentarii
  Suceava, Campulung Moldovenesc
  Pensiunea Perla Raraului se afla in comuna Pojorata la doar cativa km de Masivul Rarau, la doar 10 m de Manastirea Moldovita, 25 km de Manastirea Voronet si la 6 km de partia de scki din Campulung Moldovenesc.
  Nu exista camere disponibile
´╗┐

Aceast─â platform─â folose╚Öte modulele cookie proprii ╚Öi ter╚Ťe pentru a v─â face folosirea mai pl─âcut─â ╚Öi pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi serviciile oferite ╚Öi pentru a analiza c─âut─ârile efectuate pe aceast─â platform─â. Dac─â continua╚Ťi s─â c─âuta╚Ťi, ar trebui s─â accepta╚Ťi utilizarea acestuia. ┬á┬á Pentru mai multe informa╚Ťii sau pentru a vedea cum se schimb─â set─ârile, consulta╚Ťi pagina noastr─â Politica de confidentialitate.

see options