SANGRIA

Google Twitter LinkedIn Pinterest Email Print
Descriere locatie
Aceasta este locatia perfecta unde puteti petrece un sejur de neuitat. Se afla la 100 m de plaja si la 2 km de statiunea Mamaia. In ultimii ani zona s-a dezvoltat foarte mult oferind turistilor plaje amenajate, beach baruri, cluburi ( Ibiza), restaurante ( Kazeboo, Scoica Land ), camping pescaresc; toate acestea se afla la doar cateva minute de mers pe jos. Este zona ideala unde puteti scapa de traficul infernal si aglomeratia din centrul statiunii Mamaia. Vila dispune de un numar de 10 de camere matrimoniale spatioase dotate la cel mai ridicat nivel.
Regulile locatiei
Program receptie NON STOP. Nu se fumeaza in camera, se fumeaza doar in locurile amenajate pe balcon sau pe terasa. Plata integrala a sejurului se face la check-in. Rezervarile sunt valabile doar cu achitarea avansului ( 30% din totalul sejurului ). Orice modificare sau anulare a rezervarii survenita ( cu pana la 30 de zile inainte de check-in ) suporta penalitati. Penalitatile reprezinta cuantumul avansului ( 30% din totalul sejurului ). Accesul la piscina se face doar in sezon.
Facilitati

Piscina Piscina

Parcare Parcare

Tv cu ecran plat Tv cu ecran plat

Aer conditionat Aer conditionat

Camere pentru nefumatori Camere pentru nefumatori

Balcon Balcon

Recomandari

Recomandam cea mai buna Pizza din Constanta : PIZZA GUSTO  va poate delecta la orice ora din zi ...

 

Detalii generale
Tip locatie cazare:
vila
Capacitate locatie:
20
Check In:
16:00
Check Out:
12:00
Localitate:
Mamaia
Nu sunt camere disponibile
Localizare
Mesaje si aprecieri
Obiective si unitati de agrement
´╗┐

Aceast─â platform─â folose╚Öte modulele cookie proprii ╚Öi ter╚Ťe pentru a v─â face folosirea mai pl─âcut─â ╚Öi pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi serviciile oferite ╚Öi pentru a analiza c─âut─ârile efectuate pe aceast─â platform─â. Dac─â continua╚Ťi s─â c─âuta╚Ťi, ar trebui s─â accepta╚Ťi utilizarea acestuia. ┬á┬á Pentru mai multe informa╚Ťii sau pentru a vedea cum se schimb─â set─ârile, consulta╚Ťi pagina noastr─â Politica de confidentialitate.

see options