OFERTE SPECIALE
Nu exista oferte disponibile in acest moment!

Unitati de cazare

Locatii recomnadate

SEAVIEW APARTAMENT - Navodari
SEAVIEW APARTAMENT - Navodari
VILA SOIMUL - Predeal
VILA SOIMUL - Predeal
PENSIUNEA NINA - 2 Mai
PENSIUNEA NINA - 2 Mai
RESORT ULTRAVIOLET - Mamaia
RESORT ULTRAVIOLET - Mamaia

Ultimele inscrise

GrRAY APARTAMENT - Oradea
GrRAY APARTAMENT - Oradea
HOTEL DAVOS - Deva
HOTEL DAVOS - Deva
SUMMER REST - Mamaia
SUMMER REST - Mamaia

Ce este nou in turism?

Prima capsul─â cu 4 camere

Prima capsul─â cu 4 camere

  • TRIP TOP
  • 2019-11-04

#buzzpersil4in1 Am testat cu succes maxim prima capsul─â cu 4 camere si este "amazing" ( spun si prietenii ) . Nu tu nici un fel de pete, stralucitoare,ba chiar prospete si ingrijite, culmea : USOR DE UTILIZAT !!! #buzzpersildiscs

[ CONSTANTA ] Scoici by Scarlatescu

[ CONSTANTA ] Scoici by Scarlatescu

  • Turism Romania
  • 2019-08-24

Cele mai proaspete scoici sunt la malul m─ârii.
Cele mai vesele scoici sunt la Festival.
Cele mai gustoase scoici sunt la Sc─ârl─âtescu.
Cele mai proaspete, vesele ╚Öi gustoase scoici sunt în Pia╚Ťa Ovidiu din Constan╚Ťa, 29 aug. - 1 sept. la Festivalul Scoicilor by Chef C─ât─âlin Sc─ârl─âtescu!

[ CONSTANTA ] ONE festival ||

[ CONSTANTA ] ONE festival ||

  • TRIP TOP
  • 2019-08-01

ONE! Festival continu─â înc─â trei weekend-uri, tot în Pia╚Ťa Ovidiu din Constan╚Ťa, unde publicul va avea ocazia de a cânta într-un glas al─âturi de arti╚Ötii favori╚Ťi. 

Vinerile sunt rezervate celor care vor Magic Sunsets, sâmbetele sunt pentru Kiss Energy, iar duminicile se vor transforma în Rock Nights. O mare de oameni - o singur─â inim─â care bate pe acela╚Öi beat! Arti╚Ötii vor fi prezenta╚Ťi de DJ-ii t─âi favori╚Ťi de la posturile de radio Kiss FM, Magic FM ╚Öi Rock FM.

Următoarele concerte vor putea fi urmărite live și pe canalele TV - Kiss TV, Magic TV și Rock TV, dar și pe paginile de Facebook - Kiss FM, Magic FM, Rock FM și ONE! Festival.

Iat─â programul pentru al doilea weekend ONE! Festival:

  • vineri, 2 august - Magic Sunsets cu Mandinga ╚Öi Loredana Groza

  • sâmb─ât─â, 3 august - Kiss Energy cu Liviu Teodorescu, Fly Project, Mario Fresh, Vanotek, Smiley ╚Öi Carla’s Dreams

  • duminic─â, 4 august - Rock Nights cu Timpuri Noi, VAMA ╚Öi Cargo

Accesul la concerte este gratuit! O mare de oameni - o singur─â inim─â, care bate pe acela╚Öi beat. ONE! - cel mai mare festival al muzicii române╚Öti!

DESPRE NOI
TRIPTOP.ro este o platforma de cazare direct de la propietari. TRIPTOP.ro faciliteaza relatia dintre propietarii de unitati de cazare si calatorii care cauta cazare in regim hotelier in diverse colturi ale tarii. UNITATEA ( turistica ) se va inscrie gratuit in platforma noastra pentru a putea sa-si afiseze serviciile si va beneficia de campanii de marketing profesioniste pentru ocuparea permanenta a locurilor de cazare disponibile afisate pe site. La inceputul lunii urmatoare va achita pe baza unui contract cu factura, un comision pentru gradul de ocupare atins de noi. TURISTul se va inscrie gratuit in platforma noastra ( pentru a beneficia de oferte, concursuri, informari si dreptul unei recenzii la sfarsitul vacantei, care va motiva UNITATEA sa-i ofere o vacanta cat mai placuta ) si nu va achita nimic platformei, doar va negocia un avans cu UNITATEA pe care doreste sa o rezerve, apoi va achita diferenta de pret direct la propietarul unitatii.
Nume:
Prenume:
Email:

Fii primul informat, clipa de clipa, daca vrei oferte de calatorie si aventuri in ROMANIA. Aboneaza-te acum!

´╗┐

Aceast─â platform─â folose╚Öte modulele cookie proprii ╚Öi ter╚Ťe pentru a v─â face folosirea mai pl─âcut─â ╚Öi pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi serviciile oferite ╚Öi pentru a analiza c─âut─ârile efectuate pe aceast─â platform─â. Dac─â continua╚Ťi s─â c─âuta╚Ťi, ar trebui s─â accepta╚Ťi utilizarea acestuia. ┬á┬á Pentru mai multe informa╚Ťii sau pentru a vedea cum se schimb─â set─ârile, consulta╚Ťi pagina noastr─â Politica de confidentialitate.

see options