OFERTE SPECIALE
Nu exista oferte disponibile in acest moment!

Unitati de cazare

Locatii recomnadate

PENSIUNEA NICOLA - Busteni
PENSIUNEA NICOLA - Busteni
VILA MARA 26 - Mamaia
VILA MARA 26 - Mamaia
CASA IZVOR MAGIC - Campulung Moldovenesc
CASA IZVOR MAGIC - Campulung Moldovenesc
CASA CSIKI - Rasnov
CASA CSIKI - Rasnov

Ultimele inscrise

Maya Apartment  - Bucuresti
Maya Apartment - Bucuresti
GrRAY APARTAMENT - Oradea
GrRAY APARTAMENT - Oradea
HOTEL DAVOS - Deva
HOTEL DAVOS - Deva

Ce este nou in turism?

  • Litoral
  • 2020-07-16

Ce se întâmpl─â cu restaurantele, începând de mâine

" Proprietarii de restaurante mai au de a╚Öteptat pân─â î╚Öi vor deschide unit─â╚Ťile ╚Öi în interior", potrivit ministrului Economiei, Virgil Popescu. Acesta a declarat c─â cifrele înregistrate în ultima perioad─â nu sunt deloc bune pentru a sus╚Ťine aceast─â m─âsur─â.

În cadrul unui interviu, ministrul Economiei a declarat c─â nu este optimist în privin╚Ťa deschiderii restaurantelor pe interior ╚Öi spune c─â evaluarea situa╚Ťiei se face din doua în dou─â s─âpt─âmâni.

Din nefericire, regulile nu se respect─â deocamdat─â la terase, mai întâi ar trebui s─â se respecte regulile la terase de c─âtre toat─â lumea ╚Öi apoi s─â deschidem interiorul. " Cifrele m─â fac s─â fiu pesimist ╚Öi mi-e team─â de r─âspândirea virusului. Chiar dac─â din punct de vedere economic îmi doresc ca ele s─â func╚Ťioneze ╚Öi vom discuta asta mâine, dar nu cred c─â vor fi ╚Öanse ”, a declarat Virgil Popescu.

Terasele nu vor fi închise. De asemenea, ministrul spune c─â nu este favorabil închiderii teraselor dup─â ora 22.00 sau 23.00, dar acest lucru va fi luat în calcul dac─â oamenii ╚Öi patronii nu respect─â regulile ╚Öi cazurile vor cre╚Öte.

[ CONSTANTA ] Scoici by Scarlatescu

[ CONSTANTA ] Scoici by Scarlatescu

  • Turism Romania
  • 2019-08-24

Cele mai proaspete scoici sunt la malul m─ârii.
Cele mai vesele scoici sunt la Festival.
Cele mai gustoase scoici sunt la Sc─ârl─âtescu.
Cele mai proaspete, vesele ╚Öi gustoase scoici sunt în Pia╚Ťa Ovidiu din Constan╚Ťa, 29 aug. - 1 sept. la Festivalul Scoicilor by Chef C─ât─âlin Sc─ârl─âtescu!

[ CONSTANTA ] ONE festival ||

[ CONSTANTA ] ONE festival ||

  • TRIP TOP
  • 2019-08-01

ONE! Festival continu─â înc─â trei weekend-uri, tot în Pia╚Ťa Ovidiu din Constan╚Ťa, unde publicul va avea ocazia de a cânta într-un glas al─âturi de arti╚Ötii favori╚Ťi. 

Vinerile sunt rezervate celor care vor Magic Sunsets, sâmbetele sunt pentru Kiss Energy, iar duminicile se vor transforma în Rock Nights. O mare de oameni - o singur─â inim─â care bate pe acela╚Öi beat! Arti╚Ötii vor fi prezenta╚Ťi de DJ-ii t─âi favori╚Ťi de la posturile de radio Kiss FM, Magic FM ╚Öi Rock FM.

Următoarele concerte vor putea fi urmărite live și pe canalele TV - Kiss TV, Magic TV și Rock TV, dar și pe paginile de Facebook - Kiss FM, Magic FM, Rock FM și ONE! Festival.

Iat─â programul pentru al doilea weekend ONE! Festival:

  • vineri, 2 august - Magic Sunsets cu Mandinga ╚Öi Loredana Groza

  • sâmb─ât─â, 3 august - Kiss Energy cu Liviu Teodorescu, Fly Project, Mario Fresh, Vanotek, Smiley ╚Öi Carla’s Dreams

  • duminic─â, 4 august - Rock Nights cu Timpuri Noi, VAMA ╚Öi Cargo

Accesul la concerte este gratuit! O mare de oameni - o singur─â inim─â, care bate pe acela╚Öi beat. ONE! - cel mai mare festival al muzicii române╚Öti!

DESPRE NOI
TRIPTOP.ro este o platforma de cazare direct de la propietari. TRIPTOP.ro faciliteaza relatia dintre propietarii de unitati de cazare si calatorii care cauta cazare in regim hotelier in diverse colturi ale tarii. UNITATEA ( turistica ) se va inscrie gratuit in platforma noastra pentru a putea sa-si afiseze serviciile si va beneficia de campanii de marketing profesioniste pentru ocuparea permanenta a locurilor de cazare disponibile afisate pe site. La inceputul lunii urmatoare va achita pe baza unui contract cu factura, un comision pentru gradul de ocupare atins de noi. TURISTul se va inscrie gratuit in platforma noastra ( pentru a beneficia de oferte, concursuri, informari si dreptul unei recenzii la sfarsitul vacantei, care va motiva UNITATEA sa-i ofere o vacanta cat mai placuta ) si nu va achita nimic platformei, doar va negocia un avans cu UNITATEA pe care doreste sa o rezerve, apoi va achita diferenta de pret direct la propietarul unitatii.
Nume:
Prenume:
Email:

Fii primul informat, clipa de clipa, daca vrei oferte de calatorie si aventuri in ROMANIA. Aboneaza-te acum!

´╗┐

Aceast─â platform─â folose╚Öte modulele cookie proprii ╚Öi ter╚Ťe pentru a v─â face folosirea mai pl─âcut─â ╚Öi pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi serviciile oferite ╚Öi pentru a analiza c─âut─ârile efectuate pe aceast─â platform─â. Dac─â continua╚Ťi s─â c─âuta╚Ťi, ar trebui s─â accepta╚Ťi utilizarea acestuia. ┬á┬á Pentru mai multe informa╚Ťii sau pentru a vedea cum se schimb─â set─ârile, consulta╚Ťi pagina noastr─â Politica de confidentialitate.

see options